GALERIE FOTO Pur și simplu, PLUTEȘTE! Cum arată clădirea care sfidează legile fizicii

| 18 oct, 2014

O instalație de artă din Marea Britanie pare că sfidează legile fizicii. Structura "plutitoare" a fost creată de către artistul britanic Alex Chinneck, are aproximativ 12 metri în înălțime și este amplasată în Covent Garden Market, Londra.

Instalația reproduce stilul arhitectural al clădirii Market Building, veche de 184 de ani și situată exact în spate, numai că pare că se ridică cu câțiva metri deasupra solului.

 

Structura spectaculoasă este fabricată din 14 tone de oțel, o tonă de vopsea și filcor (un tip de polistiren utilizat în inginerie și arhitectură) și a adunat în același loc peste 100 de ingineri, constructori, dulgheri, tâmplari, pictori și chiar un robot. "Secretul" care creează iluzia impresionantă este o contragreutate ascunsă , care cântărește patru tone și susține întreaga instalație.

 

Alex Chinneck nu este la primul proiect de acest fel, el mai având în portofoliu o clădire " în alunecare" și o casă cu susul în jos, ambele situate în Marea Britanie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ