Gata cu victimizarea. Stenogramele care o lasă fără scăpare pe Ridzi

| 05 mar, 17:55

Monica Iacob Ridzi, a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu la sfârşitul lunii februarie. Tot de atunci a început şi campania de victimizare. Fostul ministru a cerut în repetate rânduri să-şi execute pedeapsa în regim semideschis din cauza mai multor afecţiuni medicale.

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului a trimis mai multe scrisori din spatele gratiilor în care anunță că se va stinge în penitenciar dacă oamenilor nu li se face milă de ea, mai ales că suferă de 13 boli diferite. În spațiul public deja s-a deschis o discuție referitoare la o eventuală decizie de grațiere pe care ar putea să o ia președintele Klaus Iohannis.

Jurnalistul Cătălin Tolontan dezvăluie o parte din stenograma aflată la dosarul în care a fost condamnată Monica Iacob Ridzi.

Monica Iacob Ridzi: “Să fim atenți cum cheltuim banii pentru alte acțiuni! La televizor se vede că profesorii nu au bani, pensionarii mor de foame și în spitale e dezastru. Să dăm bani doar la acțiuni sociale”.

Angajat MTS: “Cum adică?”

Monica Iacob Ridzi: “Să dăm bani la handicapați, la chestii care te apucă plânsu, mila!“

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi ar putea cere graţierea. Declaraţia ULUITOARE a soţului ei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 mar, 07:52
Vasile
Oferte de lucru de seriozitate maxima!
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
05 mar, 22:40
ovi
HOTILOR!
Hoasca,acum se da ranita,dar cati amarati or fi murit prin spitale ,din cauza conditiilor precare si a lipsei de medicamente sustinute de furturile facute de ea de marinar si de blonda de la Cotroceni?Ieri citisem ca Udrea si Cocos ,printr-o firma din domeniul farmaceutic,au prejudiciat statul cu 50 de milioane de Euro...Doamne,cum ii mai ti pe nesatulii astia!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ