Gaudeamus 2016: Cărţi de Jamie Oliver, Adi Hădean şi Mircea Radu, printre lansările Curtea Veche

| 16 noi, 15:41

Titluri variate, reduceri de preţ de până la 70%, peste 800 de titluri, întâlniri cu autori cunoscuţi şi lansări speciale se numără printre ofertele editurii Curtea Veche la ediţia din acest an a Târgului Gaudeamus.

Printre noutăţile care vor fi prezentate la standul Curtea Veche, potrivit reprezentantului editurii, Miruna Meiroşu, se află cartea lui Mihail Şişkin, "Luarea Ismailului", "un roman scris cu tehnici foarte moderne, dar într-un stil care îl caracterizează". 

De asemenea, cititorii vor putea descoperi două titluri de beletristică, "clasate în top 15 cele mai bune cărţi de literatură spaniolă contemporană" - "Sfânta fecioară a ucigaşilor plătiţi" şi "Şi vom merge cu toţii în infern" - ambele scrise de Fernando Vallejo. 

Curtea Veche Publishing invită cititorii să descopere şi cărţile din zona culinară, printre care "Super food în fiecare zi" de Jamie Oliver, "Poveşti cu gust" de Mircea Radu, "Jamila Cusine" scrisă de Geanina Staicu-Avram, dar şi volumul lui Adi Hădean - "24centimetri". 

Totodată, la Curtea Veche va fi lansat volumul pentru copii "Cartea curajului" de Adina Rosetti cu ilustraţii de Alexia Udrişte. 

"Pentru copii am pregătit cărţi speciale. Una dintre lansări va fi un eveniment atât pentru noi, cât şi pentru peisajul editorial românesc, pentru că încercăm să lansăm cartea într-o formă foarte originală. 'Cartea curajului' este o carte pentru copii scrisă de Adina Rosetti cu ilustraţii de Alexia Udrişte şi cuprinde 10 poveşti despre curaj, inspirate din poveşti reale ale oamenilor obişnuiţi. Acestea sunt rescrise practic pentru copii cu personaje din lumea animalelor sau din basme, astfel încât cei mici să înţeleagă lecţia despre curaj într-un fel care le este accesibil. Lansarea cărţii va fi şi ea una foarte curajoasă, pentru că o să facem o lansare live care va fi transmisă în 19 oraşe din ţară, în bibliotecile judeţene de acolo, şi vom avea şi nişte momente de lectură interactivă cu copii din cinci biblioteci judeţene din oraşe din ţară. Va fi prezent pentru a citi copiilor şi actorul Marian Râlea", a spus Miruna Meiroşu. 

Potrivit acesteia, şi la ediţia din acest an vor fi lansări de carte regală, în prezenţa principelui Radu - "Ana Regina. Acasă pentru totdeauna" de Alexandru Muraru, "Mihai I al României", un volum pentru tineri semnat de Adrian Cioroianu şi Mihaela Simina, şi Calendarul Regal 2017, o colecţie de fotografii ce îl surprinde pe rege în diverse perioade ale vieţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ