Gazprom vrea să cumpere PRO TV

| 06 mar, 2014

Gazprom-Media, o subsidiară a gigantului rus Gazprom, poartă discuţii cu Central European Media Enterprises (CME) pentru a prelua operaţiunile din România şi Bulgaria, care detine liderul pietei locale de media, Pro TV.

Potrivit hotnews.ro, odată cu prezentarea rezultatelor financiare pe tot anul trecut, CME a confirmat parţial unele informaţii referitoare la vânzarea unor active din România, vehiculate încă din iarnă.

Informaţiile neoficiale indică faptul că mai multe entităţi sunt interesate de preluarea la pachet a tuturor operaţiunilor din România, respectiv a celor din Bulgaria. Printre acestea s-ar număra şi gigantul rus Gazprom, care s-ar implica în acest demers în mod indirect.

Central European Media Enterprises menţionează în documente oficiale activele ce se încadrează la "cedări permise" prin Acordul de împrumut cu Time Warner: orice companie subsidiară sau afiliată "deţinută de CME Media Pro Distribution B.V. (impreuna cu CME Investments B.V.) sau de Media Pro Entertainment Romania S.A.", respectiv orice "afacere radio". Prin afacere radio compania întelege grupul Pro FM din România (Pro FM, Info Pro, Dance FM, Music FM) şi grupul bTV Radio din Bulgaria (staţiile bTV Radio, N-Joy, Z-Rock, alte patru posturi de radio).

Mai multe, pe evz.ro.

 

 

 

Tag-uri: Gazprom, Pro TV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ