Geoană: Domnul Ponta a făcut propuneri de excludere pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine

| 27 noi, 2014

Mircea Geoană a declarat joi, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Naţional al partidului, că preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost cel care a propus excluderea sa din partid, precum şi a lui Dan Şova şi a lui Marian Vanghelie.

Mircea Geoană: "În finalul întâlnirii noastre, domnul Ponta a făcut propuneri de excludere pentru un număr de colegi, inclusiv pentru mine. După o discuţie destul de lungă şi contradictorie, opinia generală a fost cea legată de suspendarea celor trei colegi ai noştri, inclusiv eu, până la Congres. Domnul Şova şi domnul Vanghelie. Nu vreau să fac acum comentarii la cald pentru că punem ulei pe foc. Am mai trecut prin astfel de momente. Cred că sunt momente care pot fi depăşite prin solidaritate. Nu cred că aşa trebuie să procedăm, dar, în condiţiile în care şi preşedintele partidului a jucat oarecum cu şefia partidului pe masă la acest subiect, cred că în cele din urmă partidul a găsit o formulă care să ne permită să continuăm cu această formulă de conducere", a spus acesta, joi seară, după şedinţa CExN a PSD.

El a adăugat că nu i s-a reproşat nimic în cadrul reuniunii. 'Nu mi s-a reproşat absolut nimic şi atunci motivele sunt pe măsura reproşurilor', a afirmat Geoană.

Citeşte şi: Şedinţă cu victime: Geoană, Vanghelie şi Şova, excluşi din PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 noi, 2014
Kardoian
Principiul unităţii şi centralismului democratic!
Superb!... Şova a încălcat "principiul unităţii partidului" ! Iată esenţa bolşevică a acestei reţele cu nume de partid! Se scufundă corabia şi încep piraţii să se certe , să se cuţiteze între ei şi... să "dea din casă" pe la ziare şi televiziuni. Semnul descompunerii!...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ