Geoană îl dă în judecată un ministru pentru calomnie

| 06 dec, 2014

Senatorul Mircea Geoană, proaspăt exclus din PSD, a anunțat sâmbătă că îl va da în judecată pe ministrul Eugen Nicolicea, pentru calomnie, după ce Nicolicea a afirmat vineri seara că Geoană a încasat 40.000 de euro pentru ca el să fie exclus din partid, în anul 2008.

În replică, Mircea Geoană spune că afirmația ministrului pentru Relația cu Parlamentul este cea mai mare invenție și minciună pe care a auzit-o vreodată, arătând că luni îl va acționa pe acesta în instanță.

„De 5 ani de zile am accept fără să reacționez la frustrările permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot să înțeleg și lunga suită de calomnii și neadevăruri pe care le-a spus despre mine, dar de această dată vreau să fiu extrem de clar. Dacă are întrebări cu privire la modul în care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepreședintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la ședința de atunci a organizației”, a declarat Geoană, sâmbătă, potrivit B1.

„Totul are o limită. În clipa în care vii în spațiul public cu astfel de acuzații mincinoase, atunci pot să spun că luni dimineață îl dau în judecată. Este cea mai mare invenție și minciună pe care am auzit-o vreodată. Iar banii pe care îi voi obține ca daune pentru insultă, calomnie și minciună le voi dona unui ONG cu o singură condiție: sa inventeze un premiu anual pentru lichelism și traseism în politică. Cred că domnul Niclicea s-ar califica într-un „grup select” de politicieni care pot primi o astfel de etichetă. Să vii cu astfel de minciuni sfruntate este totalmente inacceptabil”, a mai spus Mircea Geoană.

Eugen Nicolicea a adăugat că Geoană a spus că a primit cei 40.000 de euro la grupul social-democraţilor din Parlament. Nicolicea a fost președintele organizației PSD Mehedinți și a fost exclus din partid fără să fie anunțat. În prezent, el este vicepreședintele UNPR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 2014
Jenica Sîntion
Frustrări unilaterale
Domnul Geoană nu înţelege frustrările celorlalţi şi jignirile proliferate. Vă rog să mă credeţi domnule Geoană că cel care nu-şi înţelege frustrările, înfrângerile şi umilinţa în care se află sunteţi dvs.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ