Geoană: Nu există altă variantă decât o demisie de onoare a domnului Oprea

| 25 oct, 14:49

Președintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a declarat duminică, la Brașov, că în opinia sa, singura variantă valabilă într-o democrație autentică în privința rezolvării cazului polițistului Bogdan Gigină este demisia de onoare a ministrului Afacerilor Interne, vicepremierul Gabriel Oprea.

"Este o decizie a domniei sale. Cred că lucrurile au luat o turnură atât de gravă, este atât de multă emoție publică, și atât de multe întrebări care nu au încă un răspuns credibil. Cred că cel mai bun lucru ar fi, pentru a nu politiza subiectul și pentru a se afla întreg adevărul, nu există altă variantă într-o lume democratică, autentică, când este vorba de instituții atât de importante ale statului român, decât un gest de onoare din partea domnului Gabriel Oprea", a afirmat Geoană, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor, după manifestările organizate duminică la Brașov, cu ocazia Zilei Armatei Române.

De asemenea, Geoană a afirmat că subiectul "este mult prea sensibil și mult prea simbolic pentru a nu primi un răspuns pe măsură".

"Sunt convins că în cele din urmă dreptatea și adevărul vor ieși la suprafață. Nu există altă variantă. Într-un sistem democratic, repet, nu doresc să politizăm subiectul care este mult prea sensibil, dar într-o lume democratică, autentică, nu există altă variantă decât demisia de onoare a domnului Gabriel Oprea", a mai spus președintele PSRO.

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ