Geoană: Ponta m-a dat afară din PSD pentru că se simţea ameninţat

| 05 iun, 18:36

Preşedintele PSRO, Mircea Geoană, consideră că Victor Ponta trebuie să-şi dea imediat demisia din funcţia de prim-ministru, dar şi de la şefia Partidului Social Democrat şi susţine că el a fost dat afară din PSD "pentru modul corect şi democratic în care face politică".

"Acum îmi dau seama de ce Ponta m-a dat afară din PSD. Pentru că se simţea ameninţat de modul corect şi democratic în care eu înţeleg să fac politică. Astăzi, când lucrurile sunt clare pentru toţi, fac un apel pentru oamenii cinstiţi din PSD să construim împreună o stângă autentică, reprezentând interesele celor mulţi şi nu a unei oligarhii corupte, anti-sociale şi anti-naţionale. Şi să nu mai accepte să fie folosiţi ca simplă masă de manevră sau ca paravan de protecţie a unui grup de lideri pe care îi leagă interese oculte şi nu respectul pentru alegătorii pe care ar trebui să-i reprezinte. Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia neîntârziat din funcţia de prim-ministru şi de preşedinte al PSD. Un prim-ministru în funcţie, acuzat de 17 fapte de corupţie, este obligat, din punct de vedere politic şi moral, să plece din toate funcţiile deţinute", a spus Geoană, într-o postare pe pagina sa de socializare, transmite Agerpres.

Potrivit acestuia, "este un moment greu pentru România, dar şi o şansă unică pentru un nou început".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ