GEOANĂ S-A RĂZGÂNDIT. Vrea să candideze la ŞEFIA PSD

| 21 ian, 20:42

Mircea Geoană şi-a schimbat strategia. El a declarat că nu exclude posibilitatea de a candida la şefia PSD. În plus, el a spus că vrea ca congresul PSD să fie organizat în aprilie.  Anterior, el a vorbit despre înfiinţarea unui nou partid, alături de Marian Vanghelie.

"Voi propune o platformă pentru congresul PSD şi sunt convins că voi avea câştig de cauză. Eu susţin proiectul, nu poziţia. Nu exclud această posibilitate. Voi candida alături de alţi colegi de-ai mei", a declarat Mircea Geoană la Gândul.

Mircea Geoană vrea să-i schimbe din fruntea partidului pe Victor Ponta și Liviu Dragnea și să doboare și guvernul. Geoană anunță că în PSD va fi foarte curând un Congres, dar fără ca Ponta și Dragnea să mai fie în funcțiile de la guvern.

”Va fi făcut un Congres, cât mai curând, în martie sau aprilie, dar fără Victor Ponta și Liviu Dragnea la Guvern. Ei vor fi în partid, dar vor pierde guvernarea.”, a mai declarat Geoană.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 ian, 21:09
liviuioan
--- S O V--
O fi zis--mama soacra ceva-- s-o fi suparat PAR-PANGEL--vangheliot, nu e multumit cu--ministerul invatamantului--nu e bani acolo---o mai fi avand TURCESCU ceva ?----# topaie in jurul borcanului cu miere, sub presiunea dosarelor penale #-- se poate domnule--SOV--dupa ce l-ai spalat in piscina , il murdaresti din nou .
22 ian, 10:03
gabriel
Mircea esti din cein ce mai ridicol,ce o fi in capul tau?Tine-o tot asa si dragule incet incet aluneci undeva de unde nimeni nu o sa te mai scoata,cit despre pliticile tale......lasa-ne,lasa-ne....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ