Geoană se crede soluția la orice, deși nimeni nu îl bagă vreodată în seamă

| 30 noi, 2014

Geoană nu are soluţii şi nu are nici putere. PSD sub Mircea Geoană nu a reuşit să câştige nici o cursă electorală, nu s-a montat bine şi a rămas într-o criză de identitate profundă. Geoană înseamnă trecutul, un lider care nu a fost puternic şi nu a reuşit să-şi menţină nici susţinerea, nici influenţa.

Comportamentul lui Geoană după excluderea din PSD confirmă că este un mic factor de instabilitate în singura construcție de stânga din România. Cu toate soluțiile pe care le prezintă totuși nu este băgat în seamă de nimeni.

Așa cum a spus și Mircea Geoană, este exclusul de serviciu în PSD, fostul președinte fiind mâncat cu fulgi cu tot în partid după eșecul clar de la prezidențialele din 2009. La aproximativ un an după ce a pierdut și alegerile prezidențiale și președinția partidului Geoană a fost suspendat 6 luni din PSD pentru afirmații care dăunau partidului.

Citeşte şi: Atac fără precedent al lui Geoană: Bucuraţi-vă cât mai aveţi timp ! Cel târziu în martie, veţi fi şomeri!

Cum a reușit totuși să rămână membru al partidului și pe listele pentru Senat rămâne un mister, dar, în mod cert nu este străin de fenomenul izolării politice. Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Nicu Bănicioiu, Mircea Duşa, Radu Moldovan, Florin Iordache și Valeriu Zgonea s-au declarat împotriva lui Geoană și au îmbrățișat soluția suspendării acuzându-l pe acesta de lipsă de responsabilitate. Asta se întâmpla în 2010, an de plină austeritate în care partidul ar fi trebuit să rămână unit în opoziție împotriva tăierilor de salarii și impozitării de pensii.

Patru ani mai târziu Geoană recidivează și într-un alt moment critic pentru PSD face în așa fel încât se pune împotriva intereselor partidului și iată, este din nou suspendat cu o majoritate aproape absolută în BPN.

Citeşte şi: Ion Cristoiu a DEMASCAT planul DIABOLIC a lui Iohannis împotriva lui Ponta

Este greu de crezut că Mircea Geoană sau oricine altcineva își închipuie că fostul președinte PSD mai are capitalul politic și susținerea necesară să recapete președinția partidului.

Geoană nu are soluţii şi nu are nici putere. PSD sub Mircea Geoană nu a reuşit să câştige nici o cursă electorală, nu s-a montat bine şi a rămas într-o criză de identitate profundă. Geoană înseamnă trecutul, un lider care nu a fost puternic şi nu a reuşit să-şi menţină nici susţinerea, nici influenţa.

Citeşte şi: Geoană se dă pesedist, dar își atacă partidul mai ceva ca un macovist

Prin urmare, în acest moment cel puţin, Geoană este ignorat. Mesajul său către pesediştii din bază nu are ecou şi nici credibilitate. Luaţi-vă partidul înapoi este un slogan fără forţă tocmai pentru că vine de la Mircea Geoană. Reacţiile fostului preşedinte PSD după excluderea din PSD confirmă cel puţin două lucruri: 1. Faptul că partidul avea toate motivele să-l excludă şi 2. Faptul că nu are nici un fel de susţinere în baza partidului care ar putea să-l propulseze în funcţia de preşedinte al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 2014
doina
Domnule Geoana mai bine mergeti acasa si eliberati casa de la RAAPPS,nu va apartine dar v-ati facut stapan,nu aveti credibilitate,nu va doreste PSD-ul si nici noi cei care va votam,sunte-ti un tradator,mincinos.abject jucati dupa cum va canta ba Basescu,ba Iohanis,era bun si Ponta candva il slaveati,sa va fie rusine astfel de politicieni sunt o rusine pt tara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ