George Copos a primit încă şase luni de închisoare. MOTIVAREA judecătorilor

| 22 dec, 2014

"George Copos, un infractor cu o perseverenţă ieşită din comun", acesta a fost motivul pentru care judecătorii au adăugat încă şase luni de închisoare la pedeapsa pe care o execută deja fostul finanţator de la Rapid. George Copos se află din luna martie 2014 în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Transferurilor.

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au decis să adauge încă şase luni de închisoare pentru George Copos, potrivit România TV. Judecătorii au constatat că fostul finanţator de la Rapid a comis trei infracţiuni de evaziune fiscală în ani diferiţi, semn că "avea o predilecţie" către astfel de infracţiuni şi era "specializat în această direcţie".

Magistraţii au mai constatat că George Copos era de o "perseverenţă infracţională ieşită din comun" şi ori de câte ori avea ocazia "nu ezita să recurgă la acte infracţionale care vizau evaziunea fiscală".

Un raport întocmit de Penitenciarul Rahova, acolo unde este închis George Copos, arată că acesta are un comportament exemplar, ceea ce i-a motivat pe judecători să îi dea încă şase luni de închisoare şi nu un an de zile.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ