George Maior dezvăluie de ce şi-a dat demisia de la SRI

| 20 mar, 15:04

George Maior, într-un interviu acordat lui Alexandru Cumpănașu la Realitatea TV, explică care au fost motivele demisiei de la conducerea Serviciului Român de Informații.

George Maior spune că decizia de a pleca din fruntea serviciului Român de Informaţii a fost luată încă din campania electorală de la finele anului trecut, dar la alegerea momentului a contribuit şi respingerea, de către Curtea Constituţională, a pachetului de legi privind securitatea cibernetică.

"A fost o decizie pe care am luat-o şi am anunţat-o încă din debutul campaniei electorale de anul trecut. Desigur, au existat şi anumite cauze particulare, legate de eşecul legislaţiei pe securitate naţională şi informaţii în ceea ce priveşte cele trei legi cunoscute, în mod flas, ca legi "big brother". Nu regret faptul că am susţinut poate cu prea mare virulenţă acest pachet legislativ, menţin opiniile legate de încercarea de a atrage atenţia pentru mai multă responsabilitate în stat în legătură cu securitatea naţionala într-un moment dificil. M-a dezamăgit că aceste legi nu au fost adoptate şi a fost o cauză particulara a materializării intenţiei mele generale de a pleca oricum din fruntea SRI", a spus George Maior.

Interviul integral cu George Maior va fi difuzat de Realitatea TV, sâmbătă, de la ora 18:30, la emisiunea "Ambasador România".

Citeşte şi: Fost ofițer SRI, întrebare cheie pentru DNA: De ce ACUM?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ