George Maior l-ar putea înlocui pe Victor Ponta în funcţia de premier?

| 28 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri intr-un interviu pentru DC News ca daca ar avea garantia ca presedintele Klaus Iohannis ar numi un alt premier din partea actualei coalitii de guvernare, el si-ar da demisia din aceasta functie. In urma aceste afirmatii jurnalistul Radu Tudor considera ca noul PNL nu va rata ocazia de a numi un nou premier, poate chiar pe George Maior.

"Acest accept din partea lui Ponta este fara doar si poate o demisie in alb din functia de prim ministru. Iohannis, PNL si PDL nu vor rata oportunitatea de a gasi un candidat la functia de premier din interiorul PSD. Sau din afara acestui partid, dar agreat de toate partidele majoritatii. Directorul SRI George Maior ar putea fi acea varianta, confirmata de altfel si de Ponta in campania prezidentiala", a precizat Radu Tudor pe blogul personal.

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că şi-ar putea depune mandatul de şef al Guvernului, dacă preşedintele ales, Klaus Iohannis, i-ar garanta că ar numi un premier care să facă parte din actuala coaliţie PSD-UNPR-PC-PLR.

'Dacă ar exista ideea unei majorităţi clare până în 2016, am putea să continuăm şi cu un alt prim-ministru. Dacă aş avea această garanţie (din partea lui Klaus Iohannis - nr.), da', a spus Ponta, întrebat dacă şi-ar depune mandatul în cazul în care preşedintele Iohannis ar anunţa public că numeşte un premier din actuala coaliţie guvernamentală.

Citeşte şi: Reacţia NEAŞTEPTATĂ a lui Ponta după ce Geoană şi Vanghelie au aruncat cu noroi în conducerea PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ