George Scutaru: Peste 120 de mijloace auto sunt folosite în turismul electoral în Buzău

| 16 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Deputatul PNL George Scutaru susţine că 'PSD recurge la încălcări masive ale legii electorale' şi că, ' în judeţul Buzău, peste 120 de mijloace auto sunt folosite de PSD în turismul electoral şi pentru a influenţa votul'. Liderul deputaţilor liberali a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că ACL a formulat câteva zeci de plângeri către poliţie şi către Parchet pentru practicarea turismului electoral.

"Încă din această dimineaţă, PSD a început încălcări masive ale legii în judeţul Buzău în ceea ce priveşte modalitatea de desfăşurare a alegerilor, la turismul electoral şi la modul în care PSD-iştii încearcă să influenţeze oamenii atunci când îi duc la vot. Legea nu interzice ca cetăţenii să fie aduşi la vot, dar în momentul în care primarul îi întâmpină şi le spune cu cine să voteze, li se indică să voteze cu anumit candidat, cazurile devin penale', a mai spus sursa citată.

Potrivit sursei citate, PSD ar practica turismul electoral în comunele: Vipereşti (trei autoturisme) Mărăcineni (două autoturisme), Pănătău (două autoturisme), Râmnicu Sărat (cinci autoturisme), Tisău (cinci autoturisme), Pogoanele (peste 20 de autoturisme), Padina (cinci autoturisme), Mărgăriteşti( un microbuz), Beceni (trei autoturisme) şi altele.

În total, conform lui Scutaru, ar fi vorba despre 'peste 120 de mijloace auto pentru turismul electoral şi pentru a influenţa votul'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ