Gest controversat al fotbaliștilor de la Steaua după câştigarea campionatului. Ce i-au făcut lui Gigi Becali

| 28 mai, 22:48

Steaua București a cucerit al treilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal, joi seara, după ce a terminat la egalitate cu CSMS Iași, în deplasare, 0-0, în timp ce ASA Tg. Mureș a fost învinsă acasă de Oțelul Galați cu scorul de 2-1 (0-1), în ultima etapă a Ligii I.

La sfârşitul partidei jucătorii Stelei au făcut un gest controversat. Ei nu  l-au luat în brațe pe antrenorul Constantin Gâlcă, ci pe Gigi Becali, au remarcat jurnaliștii de la prosport.ro.

"Scene incredibile la Iaşi: În alte campionate puternice, campionii îl ridică pe braţe pe antrenor, fie că e vorba de Mourinho, Ancelotti sau Guardiola. Aici, jucătorii Stelei l-au ridicat şi l-au prins pe Gigi Becali, nu pe Constantin Gâlcă. Sunt scene care arată cât de mic e campionatul românesc. Şi că Gigi Becali nu se va schimba niciodată! Dar absolut niciodată, orice ar spune!" este 
comentariul de pe prosport.ro.


Citeşte şi: Steaua, CAMPIOANA României. A câştigat al 26-lea TITLU din istorie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ