Gest fără precedent făcut de Klaus Iohannis. "Mi-a trimis o maşină cu flori"

| 18 mar, 23:48

Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a fost sărbătorit, miercuri, de parlamentarii PNL, care i-au dăruit un buchet cu 99 de trandafiri în culorile tricolorului şi un tort cu mesajul "cel mai iubit dintre liberali", el spunând că şi preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis flori.

Mircea Ionescu Quintus a mărturisit că a fost sunat de preşedintele Klaus Iohannis, acesta transmiţându-i că regretă că nu poate veni la aniversare şi că i-a trimis la Ploieşti o "maşină cu flori".

"I-am spus: Sunteţi al nostru, dar sunteţi mai sus", a mai declarat Mircea Ionescu Quintus, spunâng că are o relaţie foarte bună cu şeful statului. El a adăugat: "Când pot să îi dau un sfat, mă ascultă, dar nu spuneţi, că e secret de stat", a spus Quintus.

El a mai afirmat că a fost sunat de fostul preşedinte Ion Iliescu. "Domnul Constantinescu e bătrân, mai uită", a adăugat Mircea Ionescu Quintus.

Seniorul liberal a fost sărbătorit şi în plenul Senatului.

Citeşte şi: Mircea Ionescu-Quintus, omagiat în plenul Senatului la 98 de ani

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ