Gest sfidător făcut de un MANELIST celebru la adresa FISCULUI

| 06 aug, 15:01

Cei care nu plătesc impozite pe veniturile obţinute şi cei care nu-şi pot jusitfica averile, reprezentate mai ales prin bunuri de lux, au intrat în colimatorul ANAF. Printre cei vizaţi sunt şi maneliştii, precum Adrian Minune.

Pe manelistul originar din Ştefăneştii de Jos nu prea îl interesează ce avertizează cei de la ANAF şi îşi afişează ostentativ averea! Aseară, manelistul pârlea un porc în faţa vilei de lângă Bucureşti, iar lângă se găseşte maşina lui de lux, un Ferrari alb. Mai mult, manelistul a postat pe reţeaua de socializare şi un mesaj sugestiv: „ce conteaza parerea oilor în faţa leilor!”, a scris Adrian Minune pe facebook.

Citeşte şi: Fiscul a pus ochii pe averile maneliştilor şi cămătarilor

adrian porc langa ferrari

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 17:22
Ioan
Oportunitate cu totul provocatoare! Pentru cei care doresc o metoda revolutionara si sigura de a castiga bani: acum este momentul cel mai potrivit sa incepeti sa castigati, repede, urgent, nu dupa luni sau ani de zile! Actionati si cereti detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
20 aug, 12:43
Dan
Ar trebui ca "oile" sa-l parleasca bine pe avortonul asta mucos ! Alo, "oilor" , cand incepem "parlitul" ? Vine Craciunul si nu ne va ajunge timpul.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ