Gest ŞOCANT al unei campioane mondiale. Elena Lavric s-a aruncat de la balcon

| 13 noi, 2013

Gest şocant al unei triple campioane la atletism. Tânăra de 22 de ani s-a aruncat de la balcon după o ceartă cu iubitul său. Elena Mirela Lavric a fost dusă de urgenţă la spital şi a supravieţuit căderii, scrie romaniatv.net.

Elena Lavric nu a suportat gândul despărţirii de iubit, iar bănuiala că acesta şi-a găsit deja o altă parteneră a determinat-o să se arunce de la etajul I. Este gestul şocant făcut de campioană la atletism Elena Mirela Lavric, în vârstă de 22 de ani. Atleta, din Vaslui, s-a remarcat de nenumărate rânduri pentru rezultatele excepţionale obţinute.

Ultimele medalii de aur le-a obţinut chiar anul acesta în Franţa. În plus, Elena Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat România şi la Jocurile Olimpice din 2012. Cumpătarea şi rabdarea de care a dat dovada în cantonamente nu au ajutat-o însă şi luni seara, atunci când a auzit că fostul ei iubit nu doreşte să se împace cu ea.

Tânăra era îndrăgostită până peste cap, dar relaţia pe care o avea de aproximativ un an şi jumătate era tumultuoasă. 

Elena Mirela Lavric se aştepta că fostul iubit sa isi doreasca, ca de fiecare data, impacarea si nu a suportat refuzul. Potrivit bzi.ro, fata a profitat că geamul de la balcon era deschis şi s-a aruncat în gol de la etajul 1. S-a ridicat singura în picioare şi a mers câţiva metri, până la autoturism, dupa care a leşinat. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, care i-a acordat măsuri de prim-ajutor, după care a transportat-o la Spitalul Sf. Spiridon, iar de acolo în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Neurochirurgie. Rănile nu erau grave, astfel că după câteva ore a fost externată.

Mirela Lavric s-a născut pe data de 17 februarie 1991 în satul Armăşoaia, comuna Pungeşti, judeţul Vaslui. A început atletismul la vârsta de 13 ani, fiind descoperită de profesorul său de educaţie fizică din satul natal, Marius Codreanu. S-a pregătit cu antrenoarea emerită Viorica Pintilie, reuşind să obţină mai multe medalii la competiţii de juniori şi tineret. 

Mirela Lavric este triplă campioană mondială de juniori, în proba de 800 de metri: în anul 2007 la Ostrova (Cehia), în 2008 la Campionatul Mondial de la Bydgoszcz (Polonia) şi în 2010 la Campionatul Mondial de la Moncton (Canada). Un alt titlu obţinut în 2007 este cel de la la Campionatul European de Juniori de la Hengelo (Olanda). În anul 2012 a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind semifinalistă în proba de 800 de metri. A terminat competiţia pe locul 14. În anul 2013 a cucerit trei medalii la Campionatul European de Tineret desfăşurat la Tampere (Finlanda): aur în proba de 800 de metri, argint în proba de 400 de metri şi argint la 4x400 de metri. Recent, ea declara următoarele:  "Îmi doresc să fiu o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Şi, nu în ultimul rând, îmi doresc să ajung pe podiumul de la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janerio"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ