Gestul IMPRESIONANT făcut de Carmen Iohannis

| 19 mar, 11:11

Spre deosebire de Maria Băsescu, Carmen Iohannis este o soţie de preşedinte mult mai vizibilă în spaţiul public.

Ideea că rolul de primă doamnă ar urma să capete o importanţă mai mare este întărită de prezenţa soţiei lui Iohannis la diverse evenimente.

Un astfel de episod are loc şi în aceste zile, când Carmen Iohannis îşi însoţeşte soţul la Consiliul European de la Bruxelles.

Dacă prezenţa primei doamne în vizitele de stat este un lucru normal, în deplasările precum cea de la Bruxelles prezenţa soţiei preşedintelui este un lucru inedit.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a plecat la Bruxelles, pentru Consiliul European şi summit-ul PPE. Care vor fi temele dezbătute

De altfel, în campania prezidenţială Klaus Iohannis a declarat că soţia lui se va comporta ca o adevărată doamnă.

"Va fi alaturi de mine, va avea si aparitii publice. Va fi o prima doamna. (...) Stie foarte bine cand e cazul sa participe la evenimente publice si are o prestanta exceptionala. Nu va fi zilnic alaturi de mine, in studiourile de televiziune" spunea Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 15:24
Muresan
putina discretie
Dar oare romanii au votat-o "la pachet" cu presedintele pe doamna? Se vede ca se tine scai de dansul, iar toate "iesirile" astea a domniei sale nu fac decat cheltuieli in dublu exemplar, ori nu cred ca asta au votat romanii. Si in plus, romanul e satul de "prime doamne" ca de pere padurete; a mai fost una si n-a fost bine....deci....mai rarutz ar fi mai dragutz...
19 mar, 19:59
ovi
Hai sictir!
Pe bune?Las mai bine sa mearga prima doamna,decat cum mergea Basescu,cu amanta sub acoperire ,peste tot...si Udrea nu era o cheltuitoare,nu?
23 mai, 19:08
mekk
cabinetul2
dar ce? ii fraiera sa nu faca excursii de-a moka? hmm ...ce nu inteleg ei e faptul ca romanii nu mai vor un cabunet2! daca-i asa dornica de politica, sa candideze, sa fie aleasa...si apoi 'om mai vedea...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ