Gestul pentru care poți face ÎNCHISOARE. Ce să nu mai faci PE INTERNET

| 22 oct, 2014

Cu toate că internetul este considerat a fi cea mai mare democrație, acest lucru pare să se schimbe odată cu introducerea unei noi legi care i-ar putea aduce pe mulți în spatele gratiilor.

Fenomenul de trolling online nu reprezintă o noutate pentru nimeni, scrie PlayTech.ro. El se referă la actul de a posta comentarii răutăcioase sau ofensatoare și s-a născut odată cu internetul. Însă nu este vorba de trolling-ul online de la noi din țară ci de Marea Britanie. Cine știe însă, poate o asemenea legislație ar fi benefică și în țara noastră..

Astfel, persoanele care postează comentarii malițioase pe internet pot fi pedepsite pentru asta cu până la 2 ani de închisoare.

Există câteva cazuri importante de trolling online, unul dintre ele fiind cel al abuzurilor repetate adresate fiicei lui Robin Williams, după moartea tatălui său.

Tag-uri: trolling
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ