Ce a făcut un bărbat ca să-şi revadă soţia, bolnavă de cancer, râzând FOTO

| 11 dec, 2013

Bob Carey era determinat să-şi revadă soţia bolnavă de cancer mamar răzând. Aşa că a trecut peste jena de ridicol, s-a îmbrăcat într-o fustă tutu roz şi s-a filmat plimbându-se prin oraşele Germaniei.

S-a surprins pe sine şi a imortalizat trecătorii uluiţi la vederea unui bărbat matur îmbrăcat cu o fustă roz de balerină. Experimentul său, intitulat „The Tutu Project”, a fost ales de Deutsche Telekom, cea mai mare companie de telecomunicaţii din Europa, pentru a fi promovat ca o poveste inspiraţională pentru toţi cei care se confruntă cu cancerul. Alegerea făcută de Deutsche Telekom l-a flatat pe Bob Carey, dar nimic nu l-a încântat mai mult decât râsul în care a izbucnit soţia sa, Linda, când a văzut filmările cu el îmbrăcat în fusta tutu roz, hoinărind prin Germania.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2013
Gabriel
:)
Frumos gest din partea lui ! Bietul om ce o fi fost in sufletul lui ! Dar pana la urma...speranta moare ultima ...nu??!!
11 dec, 2013
Nicu
determinat
Nu se spune "a fost determinat" ci "a fost hotarat" sau "s-a hotarat"
12 dec, 2013
GabiD
Ei, greu cu tradusul asta
E mai usor sa traduci "to be determined" prin "a fost determinat" decit cum e normal si de bun simt si cum ai observat tu ca ar fi trebuit. Ce sa faci, jurnalistii care chiar au habar romana si engleza nu lucreaza pe doi lei la site-uri romanesti...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ