Ghinion, domnule Iohannis! – lumea nu tace din cauza celor șase case

| 19 oct, 2014

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Românii nu vor să devină „Ghinionul” Prezidențiabilului ACL și reacționează la ipocrizia cu care Klaus Iohannis a tratat problema sistemului de Educație din țară. Scrisori deschise din partea cadrelor didactice au fost adresate edilului de la Sibiu prin care aceștia i-au bătut obrazul lui Iohannis față de batjocura adusă lor.

KLAUS IOHANNIS CANDIDAT. Interviul acordat de Klaus Werner Iohannis pentru Gândul Live a limpezit orice urmă de îndoială față de fățărnicia continuatorului lui Traian Băsescu și al PDL. Edilul de la Sibiu nu a avut nicio reținere în a face acea declarație uluitoare, ce a venit să demonteze masca Prezidențiabilului ce dorește să ducă mai departe proiectele politice ale Președintelui Băsescu.

 

În încercarea cinică de a explica cum și-a cumpărat cele șase case, Klaus Iohannis a dat un răspuns sincer și spontan: profesorii au avut ghinion pentru că nu au și ei atâtea locuințe ca el. Deși atunci când și-a dat seama ce lucru îngrozitor a putut spune, Iohannis a încercat fără succes să-și răstălmăceacă afirmația!


CITEȘTE ȘI: SONDAJ ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta câştigă detaşat în faţa lui Klaus Iohannis

 

Astfel, „Ghinionul” pe care Prezidențiabilul Alianței Creștin Liberale l-a atribuit profesorilor s-a dovedit a fi de fapt ghinionul fuziunii PNL –PDL: al celor din PNL că l-au dat pe edilul de la Sibiu candidat al ACL și al celor de la PDL care și-au sacrificat candidatul la Prezidențiale pentru Iohannis.

 

Klaus Iohannis s-a dovedit a fi un incompetent din punct de vedere al comunicării cu electoratul său. Prin declarațiile sale din timpul campaniei electorale, că este politruc (îndrumător politic în armata sovietică) ce a adunat o avere considerabilă din meditații și din investiția în imobile și nu în copii, a arătat că nu poate atinge profilul de candidat adevărat pentru funcția de Președinte.

 

CITEȘTE ȘI: Casele lui Iohannis : încă o explicație de toată jena

 

Iar această nepricepere comunicațională, edilul de la Sibiu o traduce ca pe o acțiune de atac a contracandidațiilor săi! Un fapt penibil, dar o manieră a lui Iohannis de a se justifica la explicațiile care i se cer cu privire la gafele pe care le comite în mod continuu: „Atacurile vin din partea tuturor candidațiilor, m-am obișnuit cu ele (...)sunt doar vorbe în vânt și nu este nicio problemă!”.

 

Dar probleme sunt destule, pentru că profesorii au luat act de afirmația lui Iohannis și s-au declarat profund dezamăgiți de acest candidat care se vrea Președintele românilor. Într-o scrisoare deschisă trimisă de un cadru didactic din Buzău lui Klaus Iohannis, acesta i-a precizat că nu se simte ghinionist pentru că nu are șase case, ci norocos pentru că „a putut să îmbrace haina nobilă de profesor!”, motiv pentru care refuză să-i ofere votul său la alegeri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 2014
un cititor
PONTA:AZI ROMANII DIN MADRID TI-AU CERUT:"DEMISIA"
"CALUL MOARE DE DRUM LUNG,IAR PROSTUL DE GRIJA ALTUIA"...spune un vechi proverb!Daca ERA vreo' PROBLEMA,NELEGALITATE cu casele sasului' ,FISCUL al LUA' la ROST',PURICAT'.Si TOTUSI SASU'-i PRIMAR in SIBIU de 14 ani din 2000...!Credeti CA SALARIUL de PRIMAR e prea MIC...?!
19 oct, 2014
Gigi
Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ