Ghinion pentru Iohannis în relaţia cu profesorii

| 24 oct, 2014

Klaus Iohannis plăteşte scump aroganţa afişată în această campanie faţă de profesorii din această ţară. Venită tocmai din partea unui fost profesor de fizică, afirmaţia jignitoare a lui Iohannis la adresa dascălilor, a fost taxată atât de politicieni, cât şi de numeroşi reprezentanţi ai societăţii civile.

Mai nou, prezidenţiabilul Alianţei Creştin Liberale a fost criticat în termeni duri şi de preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Simion Hăncescu, care a acuzat atitudinea sfidătoarea manifestată de Iohannis la adresa profesorilor, atunci când a afirmat că dascălii au „ghinion" pentru că nu şi-au cumpărat, la fel ca el, şase case din salariul de profesor. Liderul de sindicat susţine că prin declaraţia sa, Iohannis a jignit peste 300.000 de români.

“La câţi profesori sunt în sărmana asta ţară, nu ştiu câţi din ei au măcar o casă a lor, nu a băncii, ipotecată pentru 30 de ani, nu mai vorbesc de şase, şapte, zece asemenea proprietăţi”, a scris Hăncescu, într-o postare pe blogul personal.

Citeşte şi: De ce Iohannis ar trebui să fie primul care să ceară urgentarea dosarului de la ÎCCJ

Liderul FSLI l-a ironizat pe Iohannis, afirmând că singura varianta în care dascălii din România ar fi putut egala performanţele imobiliare ale liberalului, ar fi fost dacă aceştia ar fi tras “lozul câştigător”, Hăncescu referindu-se cu subtilitate la afacerile oneroase private sau cu state derulate cu multă dibăcie de primarul Sibiului.

Klaus Iohannis candidat. Aşa cum era de anticipat, liderul de sindicat a avertizat faptul că aroganţa candidatului Klaus Iohannis va fi sancţionată la vot.

“Domnilor concurenţi, cu mai mult sau mai puţin de şase case, nu ne mai consideraţi aşa naivi, că facem şi noi parte din comisia de examinare şi vă putem «arde» la proba finală dacă va prezentaţi nepregătiţi, cu un vocabular rudimentar, în care cuvinte precum cinste, respect, empatie nu există!”, a încheiat Simion Hăncescu.

Între timp, Iohannis a încercat califice afirmaţia sa, drept o exprimare nefericită, invocând pur şi simplu o zi proastă.

Citeşte şi: Tovarășe Iohannis, tu te-ai uitat lângă tine și în spatele tău?

În aceste condiţii, ne putem aştepta ca zilele de 2 şi 16 noiembrie să fie cel puţin la fel de proaste pentru candidatul ACL. Şi asta pentru în vocabularul lui Iohannis regăsim doar cuvântul “ghinion”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
Gusty
......mã' slugãrescu' mã........tu te-auzi ce vorbeshti, mã'........al cui slugoi eshti mã'......de îi lingi coaiele sasului nemtzotei..........lasã -l tu slugoiule pe preofesoru' buzoian......are perfectã dreptate.........faci precum huhurezu' hurezeanu.........te scremi pe tine mã' doar , doar îl scotzi din rahat pe gushteru 'nemtzotei.......acolo îi place, mã' în rahat, cu cap cu tot........n-ai ce-i face , ..dacã-i place ..."mirosu'..."........este jugãñit de la fãtare mã'.......adicã e castrat chimic shi sus (la creier), shi jos, la outze...d'aia îi sasu'stãrpãlãu'......tu eshti la fel , mã'.........ai gãsit tu hotzii shi pungashii ca sã-l "ascunzi" pe gushteru' nemtzotei cu "filozofia" ta........dacã tãceai, apu' "filozof" rãmâneai, mã' SLUGOIULE...........eshti cufurit pe bot, boschetarule.......de atâta cufurealã de aberatzii pe care le-ai debitat spre "folosu' sasului".......shi mai sunt câteva zile pânã la votare în care sasu' face, vrei, nu vrei , ca de GHINION sã-l iei , încã o duzinã de gafe.........nu-l duce bibilica mã'.......cã nu l'o "botezat" caporalu' vasalicã buldogu' cu popã shi cadelñitzã, mã'.....: klausescu iohanñescu.......d'aia îi sãrac cu duhu'..........shi mai are shi o moacã de gardian nazist de la lagãrele cu jidani de la Auschwitz, din filmele de groazã.......când apare la televizor se sperie copiii cei mici shi încep a plânge, mãmicile lor întzarcã înainte de termen iar gravidele leapãdã, adicã pierd sarcina, mã' ............du'te -n "cuibu'..." dacului shi te ascunde sã nu te vadã nimeni pe Terra, SLUGOIULE........
24 oct, 2014
Dan Slugaresu
preluare integral Ciprian Domnisoru
Acum câteva zile, un profesor de limba română din Buzău reacţiona la un interviu dat de Klaus Iohannis, în care candidatul fusese înfierat pentru că este profesor şi are şase case. Profesorul respectiv de limba română este vicepreşedintele organizaţiei municipale TSD Buzău şi pe deasupra şi jurnalist local la Ziua de Buzău. Un om al urbei, cum ar veni.
Liderul sindical Hancescu este mascat,pesedist,sindicalist de pe timpuri..

Din scrisoarea către Iohannis: “să nu mai puneți sare pe rănile celor care, din umilul salariu de educator, n-au reușit nici măcar să-și achite chiria pe luna trecută la garsoniera de 18 metri pătrați.”

Mă întreb ce i-ar scrie profesorul din Buzău si ce i-ar zice sindicalistul ,fiului lui Viorel Hrebenciuc, Andrei, asistent universitar, deci “dascăl” ca şi el, cu excepţia funcţiei de membru în consiliul de administraţie al SIF Moldova, pentru un salariu de vreo 40 de ori mai mare decât chiria garsonierei de 18 metri pătraţi a profesorului buzoian. În stenogramele DNA, tatăl Hrebenciuc vorbeşte despre cum Cristian Socol, consilierul lui Victor Ponta, “l-a luat sub aripă” pe Andrei Hrebenciuc. Proaspătul asistent avea să ajungă în timp record în consiliul de administraţie al SIF Moldova, o performanţă rară pentru un asistent universitar.

Din stenogramele dosarului Hrebenciuc, Viorel Hrebenciuc vorbeşte despre Cristian Socol când îl sună pe acesta pentru a se interesa de postul unei funcţionare : “Este consilierul premierului pe economic, e copil de-al meu. L-a crescut pe Andrei, l-a adus asistentul lui in primul an, e din familie cum ar veni”
Drag profesor buzoian, drag sindicalist,de câte ori era mai mare salariul Aurei Gabriela Socol, soţia lui Cristian Socol, decât chiria garsonierei? Un calcul simplu, 11.144 euro salariu Autoritatea de Supraveghere Financiară în decembrie 2013, o garsonieră în Buzău 100 de euro?
Acolo e adevăratu
24 oct, 2014
Dan Slugaresu
Andrei Hrebenciuc,a fost arestat pentru 30 zile
continuare..............
"Acolo e adevăratul ghinion, domnule profesor buzoian, că în teritoriu fură baronii PSD iar la centru fură tinerii mai “spălaţi” din PSD, prin metode puţin mai rafinate.

A fost, ce-i drept, mult dispreţ din partea lui Băsescu pentru profesori, medici şi functionari. Sfârşitul în închisoare al găştii PSD nu înseamnă însă că vom reveni la o guvernare neoliberală sălbatică. Când votaţi, gândiţi-vă cum vă ustură tunurile baronilor PSD şi ale beizadelele lor, dascăli ca şi dumneavoastră dar cu salarii de mii de euro la stat"

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ