Gică Hagi, în stare de ŞOC. "Nici nu mai pot vorbi, sunt trist!"

| 30 oct, 2014

Gică Hagi, patronul si antrenorul celor de la Viitorul, a fost extrem de afectat de accidentarea groaznica suferita de Nicusor Bancu, de la CS U Craiova, in meciul din Cupa Romaniei.

Gica Hagi a venit marcat de eveniment la conferinta de presa de dupa meciul CS U Craiova - Viitorul, scor 2-1, dupa prelungiri, in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

"Este greu sa vorbesti despre aspectul meciului cand i se intampla unui copil asa ceva. Din pacate acesta este riscul la fotbalisti, la aceasta profesie pe care o avem. Ne pare rau, sper sa aiba puterea sa revina, e un copil foarte bun, e greu sa vorbim. Sunt trist in seara asta, sper sa fie incurajat si sa se lupte pentru a reveni pe teren. Sunt lucruri urate care se intampla, restul nu mai conteaza. Din teren s-a vazut ca a luat mingea dar n-ai ce sa mai zici, cand se intampla lucruri d-astea, mai ales la un copil, nu mai putem vorbi despre altceva", a spus Gica Hagi.

Nicusor Bancu a suferit o accidentare groaznica: dubla fractura de tibie si peroneu dupa un atac al lui Alin Seroni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ