Gică Popescu, ELIBERAT în mare secret

| 01 dec, 2014

Gica Popescu a fost eliberat vineri, in mare secret de la Penitenciarul Rahova, fiind asteptat la iesire de sotia lui, Luminita, si de un prieten de familie.

Gica Popescu a avut, in sfarsit, un moment de bucurie, dupa ce a fost condamnat la inchisoare in “Dosarul Transferurilor”. El a fost lasat acasa timp de 48 de ore, insa i s-a recomandat sa pastreze discretia in ceea ce priveste eliberarea sa, scrie wowbiz.ro.

Surse din preajma fostului mare fotbalist sustin ca reintalnirea dintre Popescu si sotia lui a fost extrem de emotionanta. “Vineri, Gica a primit vestea ca va fi lasat acasa, ca sa fie alaturi de cei dragi timp de doua zile! Permisia i-a fost acordata pentru buna purtare si i-a provocat o mare bucurie nevastei lui, care a stat la poarta inchisorii, cu ochii in lacrimi, timp de o ora ca sa il astepte sa iasa. Totul s-a petrecut in cursul serii, pentru a evita ca informatia sa transpire in presa, iar Popescu sa nu fie asaltat de curiosi la curtea casei sale. In orele in care a stat impreuna cu Luminita si copiii sai, Gica a incercat sa isi mascheze tristetea si i-a asigurat pe toti ca va iesi din inchisoare cat mai curand”, a spus un apropiat de-al jucatorului.

Gica Popescu a fost condamnat alaturi de alti oameni importanti din fotbal ca Mihai Stoica sau George Copos

Gica Popescu ispaseste o pedeapsa de trei ani si o luna, dupa ce judecatorii l-au gasit vinovat in “Dosarul Transferurilor”, alaturi de nume grele, precum Giovani si Victor Becali, Mihai Stoica sau George Copos.

Tag-uri: Gică Popescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ