Gigi Becali, reacţie DURĂ după ce MApN a anunţat că va scoate la vânzare MARCA STEAUA

| 28 dec, 23:37

Gigi Becali a reacţionat dur la România TV după ce ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii care să analizeze demersurile întreprinse până în prezent de către CSA Steaua în relația cu clubul de fotbal reprezentat de către FCSB.

Gigi Becali nu este convins ca lucrurile vor fi corecte, deşi îl apreciază pe ministru.

"Este un om care îmi place,pe care îl respect, dar îi transmit aşa: acea comisie pe care a numit-o să facă evaluari... să aibă grijă să nu fie acolo generalul Zisu! degeaba numeşte comisia, dacă aceasta este a lui Gabi Oprea", a spus Gigi Becali la România TV.

"Noi aici vorbim de Steaua, un brand al României, care a făcut imagine în străinătate, care a adus 200 de milioane de euro din transferuri şi calificări. Asta a văzut şi domul ministru... Dar cei de la CSA vor să distrugă Steaua, vor să nu mai existe Steaua, nici la FRF, nici la LPF. CSA vrea distrugerea acestui brand, ei nu vor evaluare, ei vor să nu mai exsite Steaua", a izbucnit Gigi Becali.

Despre scoaterea la licitaţie a mărcii de către CSA, Gigi Becali a spus: "Ei de fapt nici nu o scot la licitaţie, nu o vând, o dau în administrare. Ei vor să evalueze cât valoarează acea marcă dacă cineva o pune pe piept. O foloseşti şi îmi dai atâţia bani. Ea nu produce nici cinci bani! Nu poţi să spui că marca asta produce atîţia bani, pentru că ea nu produce".

"Asta este ceva artificial, o bazaconie, doar la noi se poate întâmpla aşa ceva... Bine, a fost şi hotărârea judecătoarească... Eu n-am mai vrut să fac plângere, dar aş fi făcut la CSM împotriva judecătoruluui", a încheiat Gigi Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ