GIGI BECALI şi delirul mistic în faţa INSTANŢEI: "temnița a fost o curățare spirituală"

| 10 mar, 17:27

A apărut motivarea sentinței Judecătoriei Medgidia, instanță care a decis săptămâna trecută că Gigi Becali poate fi eliberat condiționat. Becali se află la un pas de libertate, după ce judecătorii i-au luat în calcul delirul mistic.

În motivare sunt menționate și declarațiile lui Becali în fața instanței, cu ocazia judecării cererii de eliberare condiționată.

Becali le-a mulțumit judecătorilor și procurorilor care l-au condamnat, afirmând că altfel "nu ar fi găsit mântuirea, vindecarea spirituală", arătând că pentru el "temnița a fost o curățare spirituală".

"La întrebarea președintelui de complet dacă este pregătit să se întoarcă în viața socială, petentul-condamnat arată că însăși caracterizarea vorbește de la sine; când va ieși din pușcărie se va transforma într-un om duhovnicesc și va vrea să stea numai între oameni curați. Nu-l va mai interesa viața publică, pentru a nu mai fi îndemnat la păcat. În ce privește Steaua, dacă va aduce bani, o va păstra, dacă nu, o va da cadou", se mai menționează în documentul citat.

Judecătoria Medgidia a admis, pe 6 martie, cererea lui Becali privind eliberarea sa condiționată din Penitenciarul Poarta Albă. Decizia a fost însă atacată de procurori, contestația urmând să se judece la Tribunalul Constanța.

Citeşte şi: Adrian Duicu a pierdut procesul cu Agenția Națională de Integritate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ