Gigi Becali vrea să construiască un spital modern în Pipera: Am deja planul făcut

| 10 noi, 22:51

Gigi Becali a promis că va investi 50 de milioane de euro, alături de alt om de afaceri căruia nu a vrut să-i dezvăluie identitatea, pentru ridica un spital modern în Pipera.

"Am deja planul făcut. Doctorul Schmidt, din Germania, cu care am fost prezent la spitalul de arși, este gata să revină în țară și să lucreze la acest spital. Va fi un proiect foarte mare. Cei care au venituri mici, mă refer aici la persoanele cu salarii modeste sau pensionarii cu pensii mici, vor beneficia de gratuitate”, spune Becali.

Finanțatorul echipei FCSB mai adaugă că oamenii care au bani vor plăti toate serviciile medicale, așa cum o fac la orice clinică privată la care merg în clipa de față.

Citeşte şi:  Gigi Becali, anunţ de ULTIMĂ ORĂ legat de tragedia de la COLECTIV

”Vreau, de asemenea, ca prin intermediul acestui proiect să-i readuc acasă pe medicii români care au plecat în străinătate”, declară afaceristul, continuând că s-a gândit în acest sens la un proiect pentru ei. ”La fiecare consultație sau intervenție chirurgicală pe care o vor avea, un procent de 30% la sută din încasări se va întoarce direct în buzunarul lor”.

Becali garantează că medicii care vor lucra la viitoare clinică medicală vor primi un salariu lunar suficient de mare pentru a nu mai pleca din țară.

”Vă spun eu, că dacă acești mari specialiști români, care acum activează în străinătate, vor câștiga între 8 și 10.000 de euro pe lună, nu vor mai pleca. România are nevoie de acești oameni și trebuie să face cumva să-i aducem acasă”, a adăugat Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

Tag-uri: gigi becali, spital
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 noi, 23:18
Ana
Gandeste pozitiv si trimite textul “VREAU SA MA CONVING” la adresa de email : corana22@ yahoo.com si vei afla in ce conditii urmezi un curs gratuit pe calculator la domiciliu si cum castigi bani garantat prin contract legal . Stiu! oferta aceasta o vedeti absolut peste tot si ,majoritatea dintre dumneavoastra, incepeti sa deveniti sceptici Nu va costa nici macar un leu sa trimiteti un mail sa va convingeti de seriozitatea noastra si sa aflati mai multe detalii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ