Gina Pistol și Dan Chișu, ambasadorii turneului winmasters Poker Open de la București

| 26 noi, 15:57

Gina Pistol și regizorul Dan Chișu au acceptat să devină imaginea turneului winmasters Poker Open, care va avea loc la Bucureşti, World Trade Center, în perioada 13 - 21 decembrie 2015. Este cel mai mare turneu de acest fel organizat în România, cu premii totale garantate de 500.000 de euro.

Gina Pistol este o jucătoare experimentată de poker şi nu se află la prima participare într-un turneu.

“Dintotdeauna mi-a plăcut pokerul. winmasters mi-a oferit ocazia de a deveni unul dintre ambasadorii turneului winmasters Poker Open, care va avea loc la București. Sunt încântată de eveniment și abia aștept să particip!”, a mărturisit Gina Pistol.

Nici Dan Chişu nu este străin de acest sport, din contră.

“Toată lumea cunoaște pasiunea mea pentru poker, deci era de înțeles că nu puteam rata cel mai mare turneu de poker din România, winmasters Poker Open. E o mare onoare să mă număr printre ambasadorii acestui eveniment. Invit toți fanii pokerului să vină la winmasters Poker Open, pentru că simt că vor avea parte de o experiență de neuitat”, a declarat Dan Chișu.

Experienţa celor doi în astfel de evenimente a fost atuul care a determinat invitarea lor la turneu. Dar cei doi nu sunt singurele nume importante care au o legătură strânsă cu acest sport.

“Se apropie cel mai mare turneu de poker din România, cu un premii totale garantate de 500.000 de euro. I-am adus în echipa noastră pe Gina Pistol și Dan Chișu pentru că sunt fani ai pokerului, dar și foarte experimentați și pasionați când vine vorba de poker”, a declarat Sophia Vlassi, PR & Media Relations Manager winmasters.

Turneul winmasters Poker Open va avea loc la Bucureşti, în perioada 13-21 decembrie. Este cel mai important turneu al anului, cu premii toatele garantat de 500.000 de euro.

La turneu se poate înscrie oricine, chiar şi fără bani, în cadrul turneelor satelit care se desfăşoară online, înaintea evenimentului principal.

Turneele satelit au loc pe www.winmasters.com până duminică, 13 decembrie. Turneul winmasters Poker Open va avea loc în București în perioada 13 – 21 decembrie, iar calificarea la main event (care înseamnă un pachet exclusiv de 800 de euro - 550 E pentru buy-in la main event şi 250 E pentru cazare și alte cheltuieli) se poate realiza astfel:

Ruta 1: WPO Freeroll €11 Step 1 Sat -> 20 de bilete x €0.55 -> WPO €33 GTD R/A Step 2 Sat -> 1 GTD bilete x €33 -> WPO €800 GTD Package Satellite

Ruta 2: WPO Freeroll €16.5 Step 1 Sat -> 5 bilete x €3.30 -> WPO €33 GTD 1R/1A Step 2 Sat -> 1 GTD bilete x €33 -> WPO €800 GTD Package Satellite

Ruta 3: WPO €33 GTD Last Chance Sat -> 1 GTD bilete x €33 -> WPO €800 GTD Package Satellite

Citeşte şi: GABI BALINT se alătură echipei winmasters în calitate de Brand Ambassador

loading...

Ştirile orei

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 22:09
nea fane
mai SPORT e jocul de tablle decat pokerul.
30 noi, 17:17
Violeta
CUM POTI FACE BANI!
Cum poti castiga bani! Exceptional! Incepe si tu imediat si GRATUIT un curs online care te invata rapid cum poti castiga bani folosind internetul! Lectiile sunt extrem de interesante si te invata GRATUIT cum poti castiga bani! Pentru a primi acest curs, trimite un mesaj la adresa de email: [email protected]
30 noi, 11:01
Adrian Razvan Profir
Fa bani de acasa!
Te invitam sa testezi rapid acest sistem cu totul revolutionar de lucru acasa! Fa bani de acasa si bucura-te de prosperitate! Noi iti oferim toate instrumentele de care ai nevoie! Fa bani de acasa! Numai dupa ce te hotarasti cu seriozitate, asteptam sa ceri mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
26 noi, 19:36
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: [email protected]
04 mai, 16:39
Nick
Interesant
Gasiti detalii pe
www.cloe.ro

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ