Global Finance a desemnat Banca Transilvania drept cea mai bună bancă din România

| 18 mar, 2014

Revista Global Finance a acordat grupului bancar austriac Raiffeisen Bank Internațional titlul de cea mai bună bancă de pe piețele emergente din Europa Centrală și de Est în 2014, în timp ce Banca Transilvania a fost desemnată drept cea mai bună bancă din România, informează un comunicat de presă.

Pe baza opiniilor unor analiști din industria bancară, directori de companii și firme de consultanță, editorii Global Finance au selectat cea mai bună bancă de pe piețele emergente din regiunea CEE precum și cea mai bună bancă din 21 de țări din regiunea CEE.

'Confruntate cu o încetinire a creșterii economice și cu piețe volatile, aceste bănci sunt performeri de top în pofida unor condiții dificile', a declarat directorul Global Finance, Joseph Giarraputo. 'Băncile premiate de Global Finance ar putea să nu fie cele mai mari sau cele mai vechi, însă sunt cele mai bune în focalizarea produselor și ofertelor pe piețele specifice pe care le deservesc', a adăugat Giarraputo.

Printre criteriile utilizate pentru desemnarea câștigătorilor se numără creșterea activelor, profitabilitate, relații strategice, serviciile către clienți, prețuri competitive și produse inovative. În plus, pentru prima dată, a fost derulat un sondaj în rândul cititorilor pentru a crește acuratețea rezultatelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ