Google face un ANUNŢ care afectează mare parte dintre utilizatori

| 18 mar, 12:14

Google a recunoscut, în “Raportul Transparenţei”, că s-a confruntat cu o serie de probleme de ordin ethnic care au pus în dificultate securizarea traficului, potrivit publicaţiei Noobz.ro.

Printre factorii reamintiţi de Google se enumeră componentele de hardware şi software care nu au suport pentru criptarea tehnologiilor moderne, dar a specificat şi faptul că anumite ţări şi organizaţii blochează şi astfel degradează traficul HTTPS. Alte organizaţii nu au dorinţa sau resursele de ordin tehnic necesare pentru a implementa HTTPS, iar în calcul mai intră şi produsele precum blogurile, care sunt domenii non-Google ce pot fi folosite.

În plus, unele dispozitive mai vechi nu au suport pentru criptare, standarde sau protocoale moderne. Marea majoritate a traficului necriptat care reiese din studiile Google, vine de pe dispozitivele mobile. Din păcate, aceste dispozitive nu mai pot fi actualizate şi s-ar putea să nu aibă niciodată suport pentru criptare.

Criptarea traficului variază de la o ţară la alta, iar în top 10 ţări cu trafic criptat pe care Google îl primeşte se numără: Canada, Statele Unite, Germania, Rusia (79%), Franşa, Regatul Unit al Marii Britanii, India (82%), Japonia, Brazilia şi, pe locul 10, Mexic (86%).

Află mai multe despre problema de criptare

Tag-uri: anunt, Google, HTTPS
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 12:20
Carmen
Urgent! Castigati bani din prima luna!
Urgent! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta oameni foarte seriosi care vor sa munceasca si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o colaborare usoara si placuta, in timpul liber sau full-time. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ