GOOGLE le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", printr-un logo special

| 23 dec, 2014

Motorul de căutare online GOOGLE le urează utilizatorilor săi "Sărbători fericite!", marţi, în apropierea Crăciunului, printr-un doodle special, în care este prezentată o imagine de iarnă, cu o sanie trasă de un ren şi mai mulţi copii care salută cu mâna.

La fel ca în anii precedenţi, GOOGLE celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

"Sărbători fericite din partea Google!" - aceasta este urarea publicată pe prima pagină a motorului de căutare, marţi, în apropierea Crăciunului.

Noul logo pare a fi o felicitare de Crăciun, având în vedere că poate fi distribuită atât pe Twitter şi Facebook, cât şi pe e-mail. Desenul prezintă o imagine de iarnă, cu o sanie trasă de un ren, iar în sanie se află trei copii.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Crăciunul, una dintre cele mai mari sărbători ale creştinătăţii, celebrează naşterea lui Iisus şi este prilej de a petrece în familie, lângă bradul împodobit, cu bucate tradiţionale, colinde şi daruri aşteptate atât de copii, cât şi de cei mari.

În ajunul Crăciunului, copiii merg cu colindul şi cu steaua, pentru a vesti naşterea lui Iisus. Copiii merg la colindat, la casele frumos împodobite, cântând "Steaua sus răsare" şi "Bună dimineaţa la Moş Ajun!" şi alte cântece, şi sunt răsplătiţi de gazde cu fructe, covrigi, dulciuri şi bani.

 


 

Tag-uri: Craciun, Google, logo
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ