GORGHIU: Acest Guvern a excelat în hărţi, dar a făcut zero autostrăzi

| 16 iul, 17:45

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat joi, la Deva, că nu se aşteaptă "la minuni' din partea noului ministru al Transporturilor, Iulian Matache, apreciind că Guvernul a 'excelat în hărţi', în detrimentul construirii de autostrăzi, transmite Agerpres.

 

'Avem un Guvern care a excelat în hărţi. N-a excelat deloc, ba dimpotrivă, a fost cel mai slab Guvern atunci când a fost vorba despre autostrăzi. Este Guvernul care a făcut zero autostrăzi, a schimbat miniştri după miniştri, a făcut hărţi după hărţi şi la un an şi opt luni distanţă a reuşit să aprobe masterplanul pe infrastructură', a spus Gorghiu.

Ea a arătat că noul ministru al transporturilor a fost secretar de stat în perioada în care Ministerul Transporturilor a fost condus de Ioan Rus, menţionând, în acest context, că nu se aşteaptă 'la nimic miraculos' din partea lui Iulian Matache.

'Din păcate, cred că este un drum pe care îl ştim. Nu va face minuni nici acest ministru: a fost secretar de stat al domnului Rus şi s-a ocupat în mod direct de infrastructura din România ca şi domnul Rus. Nu mă aştept la niciun miracol, nu mă aştept la nimic spectaculos, cum nu mă aştept să nu mai candideze Ponta pentru că nu a reuşit să facă autostrada Comarnic-Braşov', a adăugat copreşedintele PNL.

În ceea ce priveşte decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a respinge numirea senatorului Mihai Fifor în funcţia de ministru al Tranporturilor, Alina Gorghiu a apreciat că hotărârea luată de şeful statului a fost întemeiată pe lipsa de expertiză a persoanei nominalizate de către PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind numirea lui Iulian Matache la conducerea Ministerului Transporturilor.

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor de către Iulian Matache va avea loc vineri, la ora 9,00, la Palatul Cotroceni, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Matache a fost a doua propunere a premierului Victor Ponta pentru acest portofoliu, după ce preşedintele Klaus Iohannis a respins numirea lui Mihai-Viorel Fifor în această funcţie, pe motiv că nu are expertiza şi experienţa managerială necesare gestionării domeniului complex al transporturilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 22:13
tyrex
Lasa ca a-ti facut voi cu kriminalii si jegurile de la PDL kurva hidoasa si nerusinata. Esti de o prostie si imbecilitate monumentala iar aroganta si tupeul tau nu fac decat sa ingroape mizeria aia de partid care chipurile il conduci. Ai toate calitatile unui gropar de partid; urata ,proasta, ingamfata , mahalagioaica, mincinoasa, si tradatoare de ultima speta. Disapri madam Cioclu/

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ