Gorghiu: Cei care susțin proiectul PNL să ni se alăture pentru a genera o majoritate care să schimbe guvernul

| 28 feb, 15:24

Partidul Național Liberal (PNL) îi invită pe toți cei care doresc să susțină programul de guvernare al liberalilor, lansat sâmbătă în dezbatere publică, să se alăture acestui proiect pentru generarea unei majorități parlamentare care să schimbe Guvernul Partidului Social Democrat (PSD), a declarat co-președintele PNL Alina Gorghiu.

"Modernizarea în toate domeniile cheie este obiectivul pe care PNL l-a urmărit prin acest proiect al programului de guvernare. (...) Cel mai important lucru pe care astăzi îl facem pe lângă prezentarea axelor prioritare din proiect pe care Cătălin Predoiu o va face este că pe baza acestui program evident că lansăm astăzi invitația către toată lumea, către toți cei care doresc să susțină un proiect liberal, astfel încât să generăm o majoritate parlamentară care să schimbe Guvernul PSD. Evident că acest proiect al programului de guvernare este argumentul cel mai solid cu care PNL vine și-l oferă și-l oferă celor interesați să susțină un program și un Guvern responsabil și performant care să aplice acel program de guvernare", a declarat co-președintele PNL într-o conferință de presă cu ocazia prezentării spre dezbatere publică și internă a proiectului programului de guvernare propus de liberali.

În cadrul conferinței, același mesaj a fost susținut și de co-președintele PNL Vasile Blaga.

"Pe baza acestui program de guvernare lansăm public și invitația tuturor posibililor parteneri politici pentru a-l dezbate împreună, astfel încât să creăm o nouă majoritate și ajungem la o nouă guvernare", a declarat Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 06:28
andreea
Gorghiu, speram sa ajungi la DNA impreuna cu iubitii tai, buldogul, Predoiu, Anastase, Berceanu, Videanu si alti pungasi ordinari de elita. Chiar asa prosti sunteti voi astia de la grozavul PNL nou incat nu va dati seama ca hotii de la PDL se ascund la voi ca sunteti facuti gramada ? Pai tu crezi ca tara ii/va mai vrea ? Iar tu, pana mai anul trecut faceai PDL-ul cu ou si cu otet! Acum sunteti niste pupincuristi reciproci care faceti scarba. Hai valea...
01 mar, 07:51
ligriv
majoritate
DAR ACUM DOUA SAPTAMANI ANUNTA DUDUIA SIBULDOGUL CA AU MAJORITATE CONFORTABILA. ACUM NU MAI AU??
01 mar, 00:23
florin
guvern
Gorghiu: Cei care susțin proiectul PNL să ni se alăture pentru a genera o majoritate care să schimbe guvernul !
Poporul : Sictir !
28 feb, 19:35
Mitra
Indemnul d-nei Gorghiu
Nu este corect ceea ce face si doreste noul PNl condus de d-na Gorghiu. Trebuie sa avem democratie si mai ales sa o respectam. Fara a fi fan USD, ii aduc la cunostinta d-nei Gorghiu ca la parlamentarele din 2012, USl, respectiv USD au devenit majoritari si conduc tara. Nu inseamna ca prin alegerea noului Presedinte aruncam la lada cu gunoi ceea ce a votat poporul in 2012. Aveti rabdare, la anul in 2016 veti putea castiga. Dovediti-ne ca meritati! Pana atunci, lasati-i pe cei care au castigat alegerile in 2012 sa lucreze pentru tara si popor, sanctionati-i daca gresesc dar nu incercati sa le luati locul acum, in 2015 deoarece nu este nici benefic pentru PNl si nici democratic.
28 feb, 18:16
liviuioan
--DRAGA de EA--
Toata lumea--DA--toata lumea, dar in special cei care tin la valorile democratiei--trebuie sa reactioneze pozitiv la maretul proiect---VERDE INROURAT---CE LOCOTENENTI BASISTI--m-au inconjurat . MARIAN PETRACHE--e pe telefoane , pentru --REFORMA IN JUSTITIE .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ