Gorghiu, MESAJ RADICAL: Adomniţei va fi suspendat din partid dacă va fi arestat

| 11 mai, 14:09

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, s-a pus la dispoziţia partidului, arătând că în situaţia în care împotriva acestuia se va dispune o măsură privativă de libertate, va fi suspendat din partid.

 

"I-am văzut pe cei de la PSD, care îl ţin pe Şova în funcţie cu sprijinul lui Tăriceanu şi pe toţi ceilalţi împotriva cărora nu s-au luat decizii în Parlament, dar i-am văzut preocupaţi de soarta celor din PNL. În statutul nostru, pe care îl ştiţi cu toţii, sunt următoarele prevederi: în cazul în care împotriva unui om se ia măsura arestului, indiferent că este vorba de arest la domiciliu sau arest în secţia de poliţie, atunci persoana respectivă este suspendată", a spus Gorghiu, transmite Agerpres.

Ea a adăugat că în cazul preşedintelui CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, nu s-a dispus niciun fel de măsură privativă de libertate.

"Dispoziţiile statutului sunt foarte clare. Domnul Adomniţei s-a pus la dispoziţia partidului, am vorbit cu dânsul, va avea probabil zilele acestea, până la sfârşitul săptămânii, contestaţie la măsura controlului judiciar. (...) Dacă se va lua orice fel de măsură care înseamnă arest preventiv împotriva sa, acesta va fi de drept suspendat. Domnul Adomniţei s-a pus la dispoziţia PNL şi absolut în orice secundă va fi necesar ca urmare a unei decizii a instanţei de judecată măsura va fi dispusă", a afirmat Gorghiu.

Vineri, procurorii de la Tribunalul Iaşi au decis ca preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, să fie cercetat sub control judiciar. Iniţial, procurorii anticorupţie l-au reţinut pe Adomniţei pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ