Gorghiu: Până la sfârșitul lunii, Dragnea va flutura textul OUG cu amnistia

| 10 sep, 16:55

Senatorul PNL Alina Gorghiu este de părere că până la sfârșitul lunii septembrie, Liviu Dragnea va prezenta Ordonanța de Urgență privind amnistia, precizând că tema ar trebui introdusă în moțiunea de cenzură pe care liberalii o vor depune.

Cine se mai gândește că în PSD, între Dragnea și Firea ”și lașii din umbra fiecăruia” se dă vreo bătălie pe principii, să-și ia gandul, scrie Gorghiu.

Nu vom vedea nicio schimbare a lui Dragnea din funcție de către cei din PSD, pentru că ”toți adversarii lui” au pus presiune pe el cu acest scandal public, în care ”au manevrat-o pe Firea”, ca să dea OUG legată de amnistie, consideră senatoarea.

”După ieșirea șefului PSD de aseară, e evident că nu va trece săptămâna asta sau următoarea, adică nu va intra în ședința lor de conducere de la sfârșitul lunii, fără să poată flutura textul OUG cu amnistia care îi va aduce uralele după care tânjește!”, a mai scris aceasta.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat, săptămâna trecută, că la finalul acestei luni va avea loc un Comitet Executiv (CEx) al partidului în care se vor ”regla lucrurile așa cum nu se așteaptă nimeni”.

Tag-uri: dragnea, Firea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ