Gorghiu: Vina menținerii MCV aparține majorității construite în jurul PSD

| 27 ian, 21:00

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că, prin raportul MCV, România primește o notă bună, însă afirmă că "vina" menținerii acestui mecanism aparține majorității construite în jurul PSD.

"Justiția din România primește o notă bună din partea Comisiei Europene prin raportul MCV dat publicității astăzi. În ciuda performanțelor constante ale justiției, nu avem încă o perspectivă a finalizării acestei monitorizări. Vina nu aparține nicidecum sistemului judiciar, ci unei majorități parlamentare duplicitare sau de-a dreptul ostile justiției, construite în jurul PSD", a scris Gorghiu, miercuri, pe Facebook.

Ea subliniază este nedrept ca România să rămână sub această monitorizare din cauza faptului că PSD "nu respectă principiul egalității în fața legii".

"Încă o dată, criticile din raport fac referire la refuzul Parlamentului de a încuviința cererile de ridicare a imunității parlamentare. E nedrept ca România să rămână sub această monitorizare pentru că PSD neagă principiul egalității în fața legii. Poziția PNL este clară: întotdeauna votăm la vedere pentru aprobarea cererilor de ridicare a imunității", a conchis copreședintele liberalilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 10:32
littleboy
alinuta
alinuta tu esti proasta ori esti proasta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ