Grapini: România va promova în Coreea de Sud şi Malaezia turismul balnear şi cultural

| 04 noi, 2013

România va promova în Coreea de Sud şi Malaezia turismul cultural, dar şi turismul de sănătate şi balnear, a declarat luni Maria Grapini, ministrul pentru IMM, Turism şi Mediu de Afaceri, la târgul de turism World Travel Market de la Londra.

"Cu coreenii am perfectat când am fost în Coreea. Ne-am întâlnit cu cea mai mare agenţie de turism. Ei ştiau foarte mult de turismul cultural, de castelul lui Dracula. Din Malaezia şi până în America toată lumea vorbeşte de această zonă", a spus Grapini.

Ea a afirmat că a avut discuţii şi cu şefii turismului din Malaezia, de unde, de asemenea, intenţionează să atragă vizitatori.

"Noi avem mult mai multe castele, nu doar Castelul Bran, noi avem un circuit al castelelor şi vom face un infotrip cu jurnalişti din Coreea de Sud. Coreenii vor să facă circuite regionale, dar România va fi ţara care le iniţiază", a mai spus Grapini.

Aceasta a explicat că dacă tot vin de la o distanţă atât de mare, coreenii vor să viziteze şi alte 2-3 ţări pe lângă România.

"Coreenii sunt turişti curioşi, de aceea vom promova prin legende. În Coreea vom promova două produse turistice, turismul de sănătate şi balnear şi turismul cultural", a încheiat ministrul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ