Grecia: Participarea la referendum, la un nivel similar celui de la alegerile din ianuarie 2015

| 05 iul, 20:30

Participarea la referendumul ce are loc duminică în Grecia este la un nivel similar celui de la alegerile din ianuarie 2015, când prezența la vot a fost de 65 %, au indicat surse bine informate, citate de agenția elenă de presă ANA.

Potrivit surselor, aceasta înseamnă că, dacă rata participării la vot depășește 40 %, minimum cerut, referendumul va fi validat.

Majoritatea alegătorilor sosiți la secțiile de votare sunt hotărâți deja cum vor vota, în timp ce toți sunt de acord că, indiferent de rezultatul referendumului, grecii trebuie să rămână uniți.

Mulți cred că, indiferent de rezultatul referendumului, vor urma zile grele. ''Alegem între rău și mai rău'', estima un alegător.

Aproximativ 11 milioane de greci sunt chemați duminică la urne pentru a decide dacă țara trebuie să accepte sau să respingă acordul propus Atenei de către creditorii săi internaționali (BCE, UE, FMI).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ