Greşeală MAJORĂ la eliberarea ELENEI UDREA

| 07 mai, 18:12

Elena Udrea a încheiat formalităţiile necesare plasării în arest la domiciliu. Fost şefă PMP a fost plasată în arest la domiciliu de judecătorii ÎCCJ, dar magistrații au făcut o gafă uriașă! Ei au decis că Udrea va sta în arest la domiciliul de pe Strada Unirii, acolo unde locuia pe când era căsătorită cu Dorin Cocoș.

Apartamentul din Strada Unirii a fost vândut de ELENA UDREA în urmă cu ceva timp, pentru un preţ de aproximativ 90 de mii de euro.

Pentru că nu şi-a schimbat buletinul şi nu a trecut noua adresă unde locuieşte, ELENA UDREA are acum probleme. De mai bine de două ore, fost şefă PMP se află în sediul secţiei de Poliţie.

Totul pentru că domiciliul de fapt al lui Udrea este apartamentul din complexul rezidențial Stejarii.

Udrea este acum la poliție și cere ca să efectueze arestul la apartamentul din nordul Bucureștiului, nu la cel de pe Unirii. Vestea proastă este că Udrea nu poate pleca din secția de poliție până când, legal, nu i se rezolvă cererea.

Citeşte şi: CCR a decis: ARESTUL la domiciliu, NECONSTITUȚIONAL

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ