GREVĂ japoneză la TVR

| 26 mai, 2014

Dragoş Bocanaciu, preşedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TVdin TVR (SPUSTV), a declarat, luni, pentru Mediafax că, începând de marţi, angajaţii TVR vor intra în grevă japoneză, aceştia protestând, printre altele, faţă de decizia de reducere a timpului de lucru de la 8 la 6 ore.

"Oamenii, când vor veni la serviciu, cei care vor simţi nevoia să fie alături de noi şi să se dovedească îngrijoraţi pentru locurile lor de muncă, vor purta o banderolă albă în semn de protest. Este singurul mod în care, potrivit legii, putem să ne manifestăm în momentul de faţă nemulţumirea faţă de intenţiile administraţiei”, a declarat, luni, Dragoş Bocanaciu.

"Nu vrem să se apeleze la acea decizie avizată favorabil de Comitetul Director, adică de reducere a timpului de lucru şi automat a câştigurilor salariale. Este o măsură care probabil că urmează să fie discută şi, să sperăm noi, respinsă în Consiliul de Administraţie care este programat miercuri. Aceasta este principala solicitare, pentru că o astfel de decizie nu poate fi luată decât după nişte consultări cu sindicatul, potrivit legii. Aceste consultări încă nu au fost făcute”, a spus acesta.

Pe de altă parte, Bocanaciu a precizat pentru Mediafax că angajaţii TVR solicită renunţarea “total, fără nicio excepţie” la contractele de colaborare, drepturi de autor, convenţii civile şi PFA-uri.

SCANDAL la TVR pentru achiziţionarea exit poll-ului CURS. "S-a făcut fără aprobarea CA"

Tag-uri: greva TVR, tvr
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ