Grindeanu: Dacă iei o decizie și apar proteste, înseamnă că decizia nu a fost corectă și trebuie s-o retragi

| 17 feb, 17:09

Premierul Sorin Grindeanu, aflat la Bruxelles, a declarat că respectă opinia oamenilor care protestează și acum în Piața Victoriei și chiar apreciază creativitatea unora dintre ei.

Acesta a mai susținut că a decis să abroge OUG 13 pentru că ”dacă iei o decizie care poate fi discutabilă, dacă în societate apar manifestări, proteste, înseamnă că decizia nu a fost corectă și trebuie s-o retragi”.

Am urmărit toate protestele. Vă spun cât se poate de sincer: și când au fost zeci de mii și acum, când nivelul s-a mai redus, respect opinia protestatarilor. Apreciez că au fost proteste în ordine, apreciez foarte mult creativitatea de care mulți dintre concetățenii mei au dat dovadă. Mesajele le-am înțeles.

Faptul că noi și Guvernul pe care îl conduc am luat decizia de a abroga OUG 14 (OUG 13, de fapt - n.r.) e dată de următorul lucru: chiar dacă iei o decizie care poate fi discutabilă, dacă în societate apar manifestări, proteste, înseamnă că decizia nu a fost corectă și trebuie s-o retragi. Lucrul ăsta l-am făcut.

Tot ce ține de discuții pe acest domeniu se vor face în Parlament, implicând și alți actori decât partea politică”, a declarat Grindeanu.

Premierul a mai susținut că ședința de guvern în care a fost adoptată OUG 13 a avut loc noaptea pentru că Executivul a așteptat până seară avizul CSAT pentru bugetele instituțiilor de securitate națională, dat fiind că la ședința respectivă tema era bugetul pe 2017.

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ