Grindeanu recidivează. A fost surprins din nou fumând într-un spațiu cu interdicție

| 16 sep, 12:59

Fostul premier Sorin Grindeanu, actual președinte Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), a fost surprins din nou fumând într-un spațiu în care fumatul este interzis

Fostul premier Sorin Grindeanu, actual președinte Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), a fost surprins din nou fumând într-un spațiu în care fumatul este interzis, de această dată într-o încăpere a Aeroportului Timișoara.



 

 


Imaginile cu Sorin Grindeanu fumând într-un spațiu cu interdicție în acest sens au fost făcute publice pe Facebook de către USR Constanța.

"Fostul prim-ministru Sorin Grindeanu fuma ieri pe aeroportul din Timişoara. Interdicţia explicită de pe uşă nu era suficientă. Am întrebat angajaţii aeroportului dacă este normal şi ni s-a răspuns că dumnealui este premierul României!", au scris reprezentanții USR Constanța.

Ei spun că în acest caz nu este vorba despre elevi care descoperă satisfacţia unui gest teribilist, ci despre "nişte indivizi care ignoră în mod firesc regulile și au trecut prin viaţă ocolind normele".
În 3 ianuarie 2017, când se forma Guvernul, premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost filmat fumând în biroul președintelui de atunci al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în momentul în care ușa era întredeschisă. Liviu Dragnea a declarat atunci, referitor la legea care interzice fumatul în spațiile publice, că această chestiune nu a fost abordată în programul

Conform Legii antifumat, fumatul în spațiile publice închise este interzis, iar contravenienții pot fi sancționați cu amendă între 100 și 500 de lei.
Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ