Grindeanu: Salarizarea personalului nedidactic din învățământ, puse în acord cu măririle din Educație; 53.000 de beneficiari

| 23 feb, 12:37

Salarizarea personalului nedidactic din învățământ va fi pusă în acord cu măririle acordate în Educație printr-o ordonanță care va fi aprobată joi de Guvern, a declarat premierul Sorin Grindeanu.

"Azi avem pe ordinea de zi o ordonanță importantă și anume cea legată de salarizarea personalului nedidactic din învățământ, învățământul preuniversitar. Și ne referim la aproximativ 53 de mii de persoane, astfel încât măririle pe care le-am făcut în sistemul de învățământ să se aplice și personalului nedidactic din acest domeniu de activitate ca lucrurile să fie cât să fie cât se poate de echitabile pentru toată lumea", a declarat Sorin Grindeanu, în deschiderea ședinței de Executiv.

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ