Grindeanu susține că nu îi este foarte clar care este statutul său în PSD

| 21 iun, 18:51

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că nu îi este foarte clar care este statutul său în prezent în PSD.

Întrebat la Palatul Victoria ce statut are în PSD, Grindeanu a răspuns: "Nu mi-e foarte clar. (...) Dispăruse statutul PSD de pe site în urmă cu câteva zile (...), hârtia nu venise la Timiș. Sunt lucruri care poate țin de o anumită birocrație, fiind ocupați cu alte lucruri".

De asemenea, chestionat dacă îi este teamă că s-ar putea răzbuna apropiații președintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că nu a vrut să demisioneze din funcția de premier, Sorin Grindeanu a precizat: "La mine marea problemă a fost tocmai aceasta, că nu aveau cu ce. Eu sper să nu, față de apropiații mei și față de cei care și-au declarat pe față susținerea față de mine și de ceilalți. Chiar cred că s-a depășit acest moment, deși nu sunt foarte sigur. În schimb (...), sunt sigur că nu s-a depășit momentul fricii".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ