Grupul Eurolines mizează pe o cifră de afaceri de 331 milioane de lei

| 19 dec, 2013

Grupul Eurolines România estimează pentru sfârşitul acestui an o cifră de afaceri de 331 milioane lei, în creștere cu 30 % față de cifra de afaceri a anului 2012, când a înregistrat 254 milioane lei.

Touring Europabus România, compania care deţine reţelele de agenţii de turism Eurolines şi TUI TravelCenter, estimează pentru finele acestui an o cifră de afaceri de 230 de milioane de lei, comparativ cu 178 milioane lei în 2012.

Vânzările de pachete turistice distribuite prin reţelele TUI TravelCenter şi Eurolines au înregistrat în anul 2013 o creștere de aproximativ 62% comparativ cu nivelul înregistrat în anul 2012, ajungând la nivelul de 69,41 milioane de lei.

Biletele de avion constituie un aport important la cifra de afaceri

Astfel, vânzările de bilete de avion prin intermediul TUI TravelCenter şi Eurolines au crescut cu 19%, ajungând la nivelul de 87,66 milioane lei, iar cele aferente transportului internaţional cu autocarul sub brandul Eurolines, au avut un avans de 6% în 2013 comparativ cu 2012, atingând cifra de 38,76 milioane lei.

În acest an, reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines s-a extins cu 16 agenţii de turism, birourile de vânzări fiind deschise, potrivit strategiei de dezvoltare a grupului Eurolines, în mall-uri şi centrele comerciale mari. Cu cele 78 de birouri de vânzări, reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines este cea mai mare reţea de agenţii din România.

“Anul 2013 a marcat doi ani de prezenţă în România al celui mai puternic brand din turism din lume, TUI Travel PLC. TUI TravelCenter prin Eurolines, reprezentantul unic în România al TUI Travel PLC, a marcat aceşti doi ani cu majorarea semnificativă a vânzărilor de pachete turistice, de 62% faţă de anul trecut şi prin deschiderea unui nou birou de vânzări la Chişinău. Dezvoltarea rețelei de distribuție sub cele două branduri TUI TravelCenter și Eurolines a fost unul dintre obi-ectivele noastre prioritare pentru acest an şi va fi şi pentru 2014. Prioritare sunt şi investiţiile în sesiunile de training pentru echipele de consultanți de turism, accentul fiind pus pe acordarea un-or servicii de excelenţă pentru fiecare client şi partener al nostru”, declară Dragoş Anastasiu, preşedintele Grupului Eurolines România.

70% din cifra de afaceri a Grupului o reprezintă în acest an aportul Touring Europabus România, companie care deţine brandurile TUI TravelCenter și Eurolines.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ