Guvernul a acordat tone de ajutoare pentru sinistraţii din Serbia şi Bosnia

| 22 mai, 2014

Tone de ajutoare umanitare, acordate de Guvern de la rezervele statului, au fost trimise cu autotrenuri către sinistraţii din Serbia şi Bosnia şi Herţegovina.

Două dintre aceste TIR-uri provin din Drobeta Turnu Severin şi sunt însoţite de doi subofiţeri ai instituţiei, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi, Flavius Iscru.

Ajutoarele trimise în zonele care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor provocate de fluviul Dunărea din cele două ţări constau în alimente şi produse de primă necesitate: apă minerală, conserve, pături şi saci de dormit, potrivit Agerpres.

La sfârşitul săptămânii, din Drobeta Turnu Severin vor mai pleca spre Serbia alte cinci TIR-uri cu apă minerală pusă la dispoziţie de Sucursala 'Porţile de Fier' a SC Hidroelectrica SA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ