Guvernul aduce în ţară turiştii români din Albena

| 22 iun, 2014

Un număr de 30 de persoane şi opt autoturisme vor fi aduse în ţară din staţiunea Albena din Bulgaria, informează Centrul operaţional de comandă al Guvernului.

Din situaţia transmisă de reprezentanţii misiunii diplomatice aflaţi la faţa locului, în urma solicitărilor turiştilor români, afectaţi de inundaţiile produse vineri, vor fi aduse în ţară 30 de persoane şi opt autoturisme, trei dintre acestea urmând să rămână în Constanţa şi cinci să fie transportate până la Bucureşti-parcarea Pasaj Victoria, pusă la dispoziţie, cu titlu gratuit, de Primăria Bucureşti.


De asemenea, din datele comunicate de reprezentanţii misiunii diplomatice a rezultat că, în urma revenirii situaţiei la normalitate, o parte din turiştii români au optat să-şi continue sejurul în staţiune.

Sâmbătă, cu sprijinul autorităţilor bulgare şi române, convoiul format dintr-un autocar şi autoplatformele care transportă autoturismele avariate au început deplasarea către punctul de frontieră Vama Veche-România, urmând a continua cursa către locurile stabilite din municipiul Constanţa, respectiv municipiul Bucureşti.

Începând de sâmbătă până în prezent un număr de 78 de autoturisme cu 260 de persoane la bord au tranzitat, punctele de trecere a frontierei, întorcându-se din staţiunea Albena.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ