Guvernul AMÂNĂ aplicarea prevederilor referitoare la numărul de câini la stână și pășunat

| 16 dec, 11:39

Guvernul a adoptat în ședința de miercuri o ordonanță de urgență prin care prevederile legii contestate marți de crescătorii de animale au fost prorogate până pe 25 aprilie anul viitor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Dan Suciu, ordonanța de urgență prorogă cele două articole ale legii care țin de perioada pășunatului și de numărul de câini de la stână.

"Nu avem o ordonanţă de urgenţă de modificare, Guvernul îşi mentine rezerve legate de modificarea prin Ordonanţă de urgenţă a unui act normativ. Această prorogare este valabilă pana la sfarsitul lunii aprilie, pana atunci vom gasi o formulă nouă, un proiect de lege nou, fie pe baza celor deja existente pe aceasta chestiune, fie iniţiat de Guvern. Până la 25 aprilie, se suspendă cele două puncte contestate. Vom vedea cea mai optimă formulă în perioada următoare", a explicat Dan Suciu.

De asemenea, Dan Suciu a precizat că premierul a trimis celor doi preşedinţi ai Camerei Deputaţilor şi Senatului o scrisoare prin care le solicită să vină cu soluţii privind modificarea Legii vânătorii, adăugând că există un "interes comun" de a rezolva această problemă.

Citește și: PROTESTUL OIERILOR. Ciocniri cu forţele de ordine, ciobanii au sărit gardul Parlamentului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ