Guvernul Cioloș, prima ședință din 2016

| 06 ian, 09:16

Guvernul Cioloş se reuneşte, astăzi, în prima şedinţă din 2016. Un an cu multe provocări pentru tehnocrați, având în vedere că Executivul trebuie să organizeze cele două runde de alegeri - locale şi parlamentare - şi să facă faţă presiunilor populiste. Mai mult, finalizarea legii unice a salarizării şi evaluările din administraţie, programate de Guvern pentru anul acesta, ar putea nemulţumi bugetarii.

Premierul Dacian Cioloș are de dat multe explicaţii, încă, de la început de an. Senatorii îi cer să le explice miniştrilor ce înseamnă controlul parlamentar, sindicaliştii de la Complexul Energetic Hunedoara îi dau teme de discuţie pentru CSAT, iar sportivii sunt memulţumiţi de banii primiţi. Guvernul a avut deja o primă rundă de discuţii anul acesta şi Dacian Cioloş ia în calcul majorarea primelor pentru cei care obţin medalii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ